Συνάντηση Αντιπροσωπείας του ΑΚΕΛ με Καδή – Ανάγκη για φιλικές πρακτικές προς το περιβάλλον

«Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. Στέφανο Στεφάνου και τους Βουλευτές Γιαννάκη Γαβριήλ Πρόεδρο της Επιτροπής Γεωργίας και Νίκο Κέττηρο Αναπληρωτή Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος  κ. Κώστα Καδή», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση και συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την εμπορία του χαλουμιού, μετά από την κατοχύρωσή του ως προϊόντος Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα περιβάλλοντος και πράσινης ανάπτυξης που αφορούν στην Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία και τονίστηκε από πλευράς ΑΚΕΛ η άμεση ανάγκη για πιο φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αγροτικής πολιτικής, καθώς επίσης  τα σχετικά νομοσχέδια για τις Λαϊκές Αγορές και του εμπορικού σήματος που εκκρεμούν στη Νομική Υπηρεσία της Δημοκρατίας. Από πλευράς ΑΚΕΛ έγινε ξεκάθαρο ότι τα σχετικά νομοσχέδια είναι εξαιρετικά σημαντικά και θα τύχουν προτεραιότητας όταν αυτά κατατεθούν στη Βουλή.

Επιπλέον, κατατέθηκαν προτάσεις και εισηγήσεις επί όλων των θεμάτων που αφορούν στο περιβάλλον και τον αγροτικό τομέα.

Τέλος, ο Γ.Γ της Κ.Ε του ΑΚΕΛ διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι το ΑΚΕΛ  θα συνεχίσει εργάζεται εποικοδομητικά και θα είναι αρωγός κάθε προσπάθειας προς όφελος πάντα του αγροτικού κόσμου και του περιβάλλοντος».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.