Συνάντηση Αρχηγού Αστυνομία με Δήμαρχο Αγ. Νάπας για τα σοβαρά εγκλήματα στην Αγία Νάπα

Συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Αγίας Νάπας, κ. Χρίστο Ζαννέτο, είχε σήμερα στο γραφείο του, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Κύπρος Μιχαηλίδης.

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Μιχαηλίδης, εξέφρασε την υποχρέωση, αλλά και δεδηλωμένη πρόθεση της Αστυνομίας, για διατήρηση της ειρήνης και ασφάλειας στην περιοχή Αγίας Νάπας, αλλά και ευρύτερα στη Δημοκρατία. Αναφέρθηκε στη συνέχεια σε συγκεκριμένα μέτρα που λαμβάνονται από την Αστυνομία στην περιοχή, υποβάλλοντας παράλληλα την εισήγηση για πραγματοποίηση σύσκεψης στην Αγία Νάπα, με όλους τους αρμόδιους φορείς.
22522 P 800 800

Στη δική του τοποθέτηση, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας, αναφέρθηκε στην καλή διάθεση που υπάρχει εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, για συνδρομή στο έργο της Αστυνομίας, με ετοιμότητα πραγματοποίησης συναντήσεων/ συσκέψεων με την Αστυνομία, με σκοπό τη συζήτηση θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και στα μέτρα που λαμβάνονται εκ μέρους του Δημαρχείου, για ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.

22525 P 800 800

Τέλος, ο Αρχηγός Αστυνομίας, ζήτησε από το Δήμαρχο Αγίας Νάπας, όπως σε συνεννόηση με το Δημοτικό Συμβούλιο, διευθετηθεί προσεχώς ευρεία σύσκεψη με την Ηγεσία της Αστυνομίας και άλλους εμπλεκόμενους φορείς, κατά την οποία, να τεθούν επί τάπητος θέματα ασφάλειας, ηχορύπανσης, νεανικής παραβατικότητας, καθώς επίσης και παραβίασης άλλων σχετικών νομοθεσιών, που αφορούν το Δήμο Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.