Συνάντηση Χαμπιαούρη και οργανωμένων γονέων Μέσης και Δημοτικής

Συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Κώστα Χαμπιαούρη, θα έχουν αύριο το πρωί, οι οργανωμένοι γονείς Μέσης και Δημοτικής εκπαίδευσης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:45 και θα αφορά το θέμα της Ομάδας Άμεσης Παρέμβασης (ΟΑΠ).

Η συνάντηση αυτή ήταν αίτημα των ίδιων των γονιών, μετά που είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορα δημοσιεύματα και αναφορές όσον αφορά την Ομάδα Άμεσης Παρέμβασης.

Για το ίδιο θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αύριο, στις 11:30, αναμένεται ο Υπουργός Παιδείας να έχει συνάντηση με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Στο μεταξύ, από πλευράς Υπουργείου έχει ανακοινωθεί ότι ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου, στις 930 πμ συνάντηση με τους γονείς και υποψήφιους φοιτητές των Μουσικών Σχολών της Ελλάδας, στο Υπουργείο.

Επίσης, στις 10πμ αύριο θα συναντηθεί με την Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών με θέμα τον προγραμματισμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Μετά και από τις δύο συναντήσεις θα ακολουθήσουν δηλώσεις.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.