Συνάντηση ΓΓ ΑΚΕΛ – Πρόεδρου ΔΗΣΥ : Ευθύνη της κυβέρνησης να διαμορφώσει ευρύτερη πολιτική συναίνεση

Σειρά εντατικών διαβουλεύσεων φέρνει η καταψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού από τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Averof Grafeia Akel 6 Scaled

Το μεσημέρι ο ΓΓ του ΑΚΕΛ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ κατόπιν αιτήματος του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μιλώντας μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος, ο Άντρος κυπριανού τόνισε ότι το ΑΚΕΛ δεν επιθυμεί να μπει ο τόπος σε περιπέτειες και ξεκαθάρισε ότι πρέπει να συζητηθούν πολιτικές, οι οποίες είναι ωφέλιμες για τον κόσμο και τη χώρα.

Averof Grafeia Akel 5 Scaled

Ο κ. Κυπριανού μετέφερε, όπως είπε, προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου βασικές αρχές οι οποίες πρέπει να συμπεριληφθούν στον κρατικό προϋπολογισμό, οι οποίες αφορούν τους εργαζόμενους, χαμηλά αμειβόμενους και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις τράπεζες.

Ο κ. Κυπριανού υπέδειξε πως είναι ευθύνη της κυβέρνησης να διαμορφώσει ευρύτερη πολιτική συναίνεση και πρόσθεσε πως εάν ο Πρόεδρος καλέσει σε συνάντηση το ΑΚΕΛ, θα προσέλθουν συζητώντας πολιτικές ωφέλιμες για τόπο και λαό.Averof Grafeia Akel 4 Scaled

Είναι σημαντικό να ακούει κάποιος από τον ηγέτη του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης ότι πρέπει να αποφευχθούν περιπέτειες δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

Είναι επίσης θετικό, είπε, το μήνυμα ότι η δημοκρατία χρειάζεται διαφορετικές απόψεις δίχως αυτές να διχάζουν τον κόσμο.

Averof Grafeia Akel 3 Scaled

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy