Συνάντηση ΓΓ ΑΚΕΛ με τον ΓΓ του Λιβανέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος

Συνάντηση με τον ΓΓ της Κ.Ε. του Λιβανέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Hanna Gharib είχε σήμερα ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Στη διάρκεια της συνάντησης με τον ΓΓ του ΛΚΚ, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο για τις εργασίες της 5ης Μεσογειακής Διάσκεψης της Αριστερας, έγινε ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και ενημέρωση για την κατάσταση στις δύο χώρες.

Επαναβεβαιώθηκε η αμοιβαία αλληλεγγύη των δύο κομμάτων και εκφράστηκε η θέση τόσο για ειρηνική συνεργασία των δύο λαών αλλά και η ανησυχία για την στρατιωτικοποίηση της Ανατολικής Μεσογείου.

Τέλος, εκφράστηκε ικανοποίηση για τις εξαιρετικές σχέσεις των δύο κομμάτων καθώς και η βούληση για περαιτέρω εμβάθυνση τους σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Στις αντιπροσωπείες των δύο κομμάτων συμμετείχαν επίσης η Βέρα Πολυκάρπου επικεφαλής του Τομέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Πολιτικής της ΚΕ του ΑΚΕΛ, ο Μοχάμεντ Σααπάν μέλος της ΚΕ και του Γρ. Διεθνών Σχέσεων του ΑΚΕΛ και ο Marwan Raii, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του Λιβανέζικου ΚΚ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy