Συνάντηση ΓΓ ΑΚΕΛ με τον νέο Επιτετραμμένο της Συρίας – Τι συζητήθηκε

«Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, συναντήθηκε σήμερα με τον νέο Επιτετραμμένο της Συρίας στην Κύπρο, Ammar Awad. Τον ΓΓ συνόδευε η Βέρα Πολυκάρπου, επικεφαλής του Τομέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Πολιτικής», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Στη διάρκεια της συνάντησης ο Σύρος διπλωμάτης ενημέρωσε τον ΓΓ της ΚΕ ΑΚΕΛ για την κατάσταση στη Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε τη χώρα το Φεβρουάριο με τραγικά αποτελέσματα. Οι ανάγκες για κάλυψη των αναγκών των χιλιάδων σεισμόπληκτων και της περίθαλψης των τραυματιών παραμένουν πολύ μεγάλες ενώ οι κυρώσεις ενάντια στη Συρία δυσκολεύουν την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας. Τέλος ευχαρίστησε το ΑΚΕΛ και γενικότερα την Κύπρο για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ο Στέφανος Στεφάνου έκφρασε εκ νέου την αλληλεγγύη του ΑΚΕΛ προς τον λαό της Συρίας που βρίσκεται αντιμέτωπος με τις τεράστιες ανθρωπιστικές επιπτώσεις του καταστροφικού σεισμού, και διαβεβαίωσε πως θα συνεχίσει την προσπάθεια στήριξής του. Υπογράμμισε επίσης τη θέση του ΑΚΕΛ ενάντια στις ξένες επεμβάσεις στη Συρία που έχουν επιφέρει τεράστια ανθρωπιστική και υλική καταστροφή και δυσχεραίνουν την επούλωση των πληγών».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy