Συνάντηση ΓΓ ΑΚΕΛ με τον Πρέσβη της ΛΔ Κίνας

«Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου είχε χθες συνάντηση με τον Πρέσβη της ΛΔ της Κίνας στην Κύπρο, Liu Yantao, τον οποίον συνόδευαν στελέχη της Πρεσβείας. Τον Στέφανο Στεφάνου συνόδευαν ο Νίκος Ιωάννου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου, η Βέρα Πολυκάρπου, Επικεφαλής του Τομέα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Πολιτικής, ο Μάριος Παναγή και Χάρης Πασιάς, μέλη της Κ.Ε. ΑΚΕΛ», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Κατά τη συνάντηση έγινε αλληλοενημέρωση για πρόσφατες εξελίξεις στις δύο χώρες καθώς και ανταλλαγή απόψεων για διεθνή θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Τονίστηκε ιδιαίτερα, ότι στόχος πρέπει να είναι η ειρηνική συνεργασία για να μπορέσουν οι λαοί να προσβλέπουν σε ανάπτυξη και ευημερία.

Dsc09616 Scaled

Ο Στέφανος Στεφάνου ευχαρίστησε τον Πρέσβη Liu Yantao για τη συνεπή θέση αρχών που τηρεί η ΛΔ της Κίνας στο Κυπριακό, καθώς και για τον ρόλο που διαδραματίζει από τη θέση του μονίμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Εκφράστηκε αμοιβαία θέληση για συνεχή ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων και ανταλλαγών Κύπρου-Κίνας σε όλους τους τομείς, καθώς και των σχέσεων του ΑΚΕΛ και Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας.

Dsc09631

Στη συνέχεια, οι δύο αντιπροσωπείες παρακολούθησαν τη διαδικτυακή διεθνή συνάντηση Διαλόγου του ΚΚ Κίνας με Πολιτικά Κόμματα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy