Συνάντηση με τον Χριστοδουλίδη είχαν οι Οικολόγοι – Συνεργασία Πολιτών – Πότε θα πάρει απόφαση το Κίνημα

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, σε συνέχεια επαφών για τις προεδρικές εκλογές συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον υποψήφιο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Κίνημα Οικολόγων, σε δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης ο Πρόεδρος του Κινήματος Χαράλαμπος Θεοπέμπτου την χαρακτήρισε εποικοδομητική, προσθέτοντας ότι εξετάστηκαν και συζητήθηκαν πτυχές από το πρόγραμμα του κ. Χριστοδουλίδη.

Xristodoulidisoikologoi 6 Scaled

Εξέφρασε και την επιθυμία του για να συζητηθεί το θέμα των επικείμενων Προεδρικών το συντομότερο με το πολιτικό γραφείο του Κινήματος και στη συνέχεια με την Κεντρική Επιτροπή «για να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος για την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της Κυπριακής κοινωνίας.

Xristodoulidisoikologoi 4 Scaled

Ανέφερε ότι είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το πλαίσιο με το οποίο αναπτύσσει τον διάλογο με την κοινωνία και να αναπτύξει τις βασικές αρχές, τους πυλώνες και τις προτεραιότητες του υπό διαμόρφωση προγράμματος του.

«Όπως προκύπτει μέσα από τον διάλογο θα είμαστε σε επαφή με το Κίνημα Οικολόγων και είμαι έτοιμος να απαντήσω σε ένα συγκεκριμένο ερωτηματολόγιο που έχει κοινοποιηθεί και στους υπόλοιπους υποψηφίους», ανέφερε.

Καταλήγοντας ο κ. Χριστοδουλίδης επιβεβαίωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στις συναντήσεις με το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Xristodoulidisoikologoi 5 Scaled

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.