Συνάντηση ΠΣΕΜ – Μαυρογιάννη: Ιδιαίτερη συζήτηση για τα τετράμηνα – «Αφουγκράζεται τις ανησυχίες μας»

Ανέλυσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Ιουλίου μετά απο δική πρόσκληση  του ανεξάρτητου Υποψηφίου για την Δημοκρατία Ανδρέα Μαυρογιάννη, με μέλη της γραμματείας της ΠΣΕΜ.


Η ανακοίνωση της ΠΣΕΜ:

Στη συνάντηση μας παραδώσαμε στον κύριο Μαυρογιάννη τις θέσεις της ΠΣΕΜ όπως ψηφίστηκαν στο 22ο Ετήσιο Παγκύπριο Συνέδριο μας.

Στις θέσεις γίνεται μία ανάλυση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές και οι μαθήτριες και παρουσιάζονται παράλληλα οι θέσεις και οι προτάσεις της ΠΣΕΜ για όλα τα ζητήματα που απασχολούν την μαθητική κοινότητα εντός και εκτός σχολείου.


Ιδιαίτερη σημασία στη συζήτηση δώσαμε στο ζήτημα των εξετάσεων Τετραμήνων, όπου αναφέραμε τα πολλαπλά προβλήματα που δημιουργεί αυτός ο αντιπαιδαγωγικός θεσμός.

Από πλευράς του ο κ. Μαυρογιάννης μας διαβεβαίωσε ότι αφουγκράζεται τις ανυσηχίες και του προβληματισμούς μας, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφερόν για τις θέσεις μας αφού όπως και ο ίδιος μας ανέφερε, η παιδεία διαδραμάτιζε και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον τόπο μας.

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.