Συνάντηση Υπουργών Μεταφορών και Εργασίας με τις όλες τις πλευρές για τα λεωφορεία Λευκωσίας το Σάββατο

Συνάντηση με την εταιρεία, τις συντεχνίες και τους εργαζόμενους στα λεωφορεία Λευκωσίας, με στόχο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν θα έχουν αύριο Σάββατο 26 Μαρτίου, οι Υπουργοί Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος και Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Σε δηλώσεις ύστερα από την καθιερωμένη παρέλαση που πραγματοποιήθηκε στο Παραλίμνι για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ο Υπουργός Μεταφορών είπε πως «η απεργία των εργαζομένων στις δημόσιες συγκοινωνίες στη Λευκωσία έχει λήξει. Αύριο το πρωί μαζί με την Υπουργό Εργασίας, τους εργαζόμενους, τις συντεχνίες και την εταιρεία θα έχουμε συνάντηση και σειρά διαβουλεύσεων, ούτως ώστε να επιλύσουμε αρκετά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζουν οι δημόσιες μεταφορές στη Λευκωσία όπως είχαμε κάνει και με τη Λάρνακα».

Δεν έχω καμία αμφιβολία, σημείωσε ο κ. Καρούσος «ότι αύριο θα καταλήξουμε και θα συμφωνήσουμε σε όλα, για το καλό όλων και φυσικά το καλό των δημόσιων επιβατικών μεταφορών, οι οποίες αποτελούν ένα δημόσιο αγαθό και πρέπει να το προστατεύσουμε».

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.