Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος συναντήθηκε την Τετάρτη με τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί όλων των επαρχιών με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την εξεύρεση λύσεων στα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που αναμεταδίδει το ΓΤΠ, ο κ. Καρούσος αναφερόμενος στο πρόβλημα της «πειρατείας» που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες οδηγοί ταξί, είπε ότι το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων θα αναλάβει πρωτοβουλία για την κατάθεση νομοσχεδίου το οποίο θα επιλύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Πρόσθεσε, επίσης, ότι συζητήθηκαν και άλλες εισηγήσεις που αφορούν στην αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν τα ταξί και τον τρόπο εφαρμογής και υλοποίησής τους.

Επιπρόσθετα, ο Υπουργός ανέφερε ότι στο Υπουργείο έχει δημιουργηθεί Επιτροπή η οποία τις επόμενες εβδομάδες θα υποβάλει προτάσεις, μεταξύ των οποίων, εισηγήσεις για αλλαγές στη Νομοθεσία, στους Κανονισμούς και στα Διατάγματα, έτσι ώστε να βελτιωθούν περαιτέρω οι προσφερόμενες υπηρεσίες.

«Πιστεύω στο επάγγελμα των οδηγών ταξί, έχω ψηλές προσδοκίες από τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί και θεωρώ ότι με τη λήψη μέτρων μπορούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν και να βελτιώσουμε σημαντικά το επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται», κατέληξε.