«Συναυλία της αλλαγής, συναυλία της ελπίδας, συναυλία της νίκης» (φωτογραφίες)

Ο λαός της Κύπρου αποφάσισε αλλαγή με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη 

 

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν χθες το στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» ενώνοντας τη φωνή τους τόσο με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη όσο και με τους δώδεκα καλλιτέχνες που βρέθηκαν στη σκηνή ζητώντας αλλαγή. Άνθρωποι όλων των ηλικιών από ολόκληρη την Κύπρο βρέθηκαν χθες στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» σε μία μεγαλειώδη συναυλία – στήριξη προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη, και τον υποδέχθηκαν θερμά.

Η ηθοποιός και μέλος της Ομάδας Στήριξης του ανεξάρτητου υποψηφίου Ανδρέα Μαυρογιάννη, Μέλανη Στέλιου, καλωσορίζοντας τις χιλιάδες που έδωσαν βροντερά το «παρών» τους μίλησε για τη «συναυλία της αλλαγής, τη συναυλία της ελπίδας, τη συναυλία της νίκης». «Δώδεκα σπουδαίοι καλλιτέχνες», τόνισε η Μέλανη Στέλιου, η οποία καταχειροκροτείτο από τους παρευρισκόμενους, «ενώνουν μαζί μας τη φωνή τους για την Κύπρο που ονειρευόμαστε, για την Κύπρο που θέλουμε.

Λίγες μόνο μέρες πριν τη μεγάλη μάχη, όλοι εμείς γινόμαστε οι πρωταγωνιστές της αλλαγής! Ναι, εμείς είμαστε η αλλαγή! Όλοι εμείς, όλοι εσείς, όλοι εκεί έξω που θέλουν επιτέλους η Κύπρος να γυρίσει σελίδα», είπε η Μέλανη Στέλιου μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού σε ένα κατάμεστο στάδιο. Από πλευράς τους οι καλλιτέχνες -οι οποίοι έτυχαν θερμότατης υποδοχής- μέσα από τις φωνές και τα τραγούδια τους στήριξαν με εμφαντικό τρόπο την υποψηφιότητα Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Ιδιαίτερες στιγμές συγκίνησης υπήρξαν όταν ανέβηκε στο βήμα ο Νταλάρας λόγω της μακράς και στενής σχέσης φιλίας που διατηρεί με τον Α. Μαυρογιάννη. Λίγο πριν καλέσει στο βήμα τον Ανδρέα Μαυρογιάννη, η κα Στέλιου εξέφρασε την ελπίδα «να έχουμε επιτέλους έναν Πρόεδρο ικανό και αποτελεσματικό που να θέλει και να μπορεί, που θα εργαστεί για να πάρουμε τον τόπο μας ψηλότερα».

Στη μεγάλη συναυλία χθες έλαβαν μέρος οι Γιώργος Ανδρέου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Ευσταθία, Παντελής Θαλασσινός, Κούλης Θεοδώρου, Παμπίνα Κοντέα, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Δημήτρης Φανής.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.