Συνεχίζει και ο Χούμποτσαν στην ΟμόνοιαΟ Τόμας Χούμποτσαν θα αγωνίζεται στην Ομόνοια και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η διοίκηση ανακοίνωσε την επίτευξη συμφωνίας με τον Σλοβάκο αμυντικό για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής εξελίχθηκε σε σημαντική μονάδα για το «τριφύλλι» κατά την τελευταία περίοδο. Αγωνίστηκε με επιτυχία σε όλες τις θέσεις της άμυνας και ανταποκρίθηκε εξαιρετικά όσες φορές κλήθηκε από τον Χένινγκ Μπεργκ να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μετά από αυτή την εξέλιξη και δεδομένου ότι προηγήθηκε η παραμονή του Μίχαελ Λούφτνερ, η ομάδα προγραμματισμού πέτυχε έναν από τους βασικούς της στόχους, που ήταν η διασφάλιση της παρουσίας των ποδοσφαιριστών που θεωρούνται απαραίτητοι από την τεχνική ηγεσία. 


Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα Φαμπιάνο Ριμπέιρο για ανανέωση του συμβολαίου του και εκτιμάται ότι σύντομα θα προκύψει ανακοίνωση.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για να παραμείνει στο ρόστερ ο Ντέιβιντ Ακιντόλα. Η περίπτωση του Νιγηριανού επιθετικού θεωρείται πιο δύσκολη και αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο, όμως εκφράζεται αισιοδοξία για θετική κατάληξη. Σημαντική παράμετρος είναι ότι ο Ακιντόλα επιθυμεί να συνεχίσει στην Ομόνοια.

Γιώργος Χατζηαντώνης