Συνεχίζει με τον Καρά η Ε.Ν. Παραλιμνίου

Λήξη… συναγερμού στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, καθώς ο πρόεδρος Γιώργος Τσόκκος συναντήθηκε με τον Μάριο Καρά και μετά από διεξοδική συζήτηση έλυσαν τις διαφωνίες που προέκυψαν σχετικά με τον προγραμματισμό της ομάδας. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και αποφασίστηκε όπως οι δύο πλευρές συνεχίσουν τη συνεργασίας του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κύπριος τεχνικός και ο βοηθός του Γιασεμής Γιασεμάκη δεν επέβλεψαν τη χθεσινή προπόνηση των «βυσσινί», λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση. Ωστόσο, μετά από τις εκατέρωθεν εξηγήσεις λύθηκε το πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ο κ. Καράς δεν ήταν στον πάγκο της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με τον ΑΣΙΛ Λύσης, που έγινε το απόγευμα στο «Τάσος Μάρκου». Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής της παραλιμνίτικης ομάδας μπήκε σε αυτοπεριορισμό, λόγω του ότι ήρθε σε επαφή με άτομο θετικό στον κορονοϊό. Ο Μάριος Καράς υποβλήθηκε σε τεστ το οποίο ήταν αρνητικό, όμως βάσει του πρωτοκόλλου θα πρέπει να μείνει σε περιορισμό για μερικές μέρες.

Στο φιλικό με τον ΑΣΙΛ κάθισε στον πάγκο ο Γιασεμάκη. Η Ένωση επικράτησε με 1-0 με τέρμα που σημείωσε ο Εμανουέλ Ντένινγκ στο 75ο λεπτό, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία.