Συνεχίζει τις επαφές του ο Ανδ. Μαυρογιάννης – Σήμερα πιθανόν να ανακοινώσει τον ΥΠΟΙΚ του

Συνεχίζει σήμερα τις επαφές του ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης για το δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών. Στις 8 το πρωί θα συναντηθεί με τον Αχιλλέα Δημητριάδη και μέλη του Εκλογικού του Επιτελείου. Στις 9 θα δει τον Χριστόδουλο Πρωτοπαπά, ενώ στις 12:15 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας «Αμμόχωστος – Για την Κύπρο». Στο μεταξύ, το συμβούλιο του Νέου Κύματος με επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Χριστοφίδη, αποφάσισε χθες βράδυ τη στήριξη του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Παράλληλα πιθανόν σήμερα να ακουστεί το όνομα που θα προκρίνει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης για τη θέση του Υπουργού Οικονομικών. Το στέλεχος του επιτελείου Βασίλης Πρωτόπαπας ανέφερε χθες στον ΑΣΤΡΑ πως το θέμα το χειρίζεται ο ίδιος ο ανεξάρτητος υποψήφιος. Εξήγησε ότι το Επιτελείο Μαυρογιάννη δεν θα ήθελε να παρέμβει στα εσωτερικά οποιουδήποτε κόμματος και ιδιαίτερα ενός μεγάλου κόμματος όπως είναι ο ΔΗΣΥ.

Συνέρχεται σήμερα στις 6 το απόγευμα η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη του Κινήματος Οικολόγων, προκειμένου να λάβει αποφάσεις ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών. Με βάση το καταστατικό του κόμματος, για να λάβει υποστήριξη από το Κίνημα ένας υποψήφιος, θα πρέπει να κερδίσει το 60% των ψηφισάντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης» το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη μοιάζει απομακρυσμένο, με τους Οικολόγους να συζητούν είτε για στήριξη του Ανδρέα Μαυρογιάννη είτε για ψήφο κατά βούληση, πρακτική την οποία ακολούθησαν και στον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.