Συνεχίζει τις «προεκλογικές» περιοδείες ο ΠτΔ-Σειρά πήρε το Νοσοκομείο Αναφοράς

ΠτΔ – Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Αναφοράς Παραλίμνι, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης επισκέπτεται το Νοσοκομείο Αναφοράς, στο Παραλίμνι. // PoR – Visit to Reference Hospital Paralimni, Cyprus The President of the Republic, Mr Nicos Anastasiades, visits the Reference Hospital.

Yπερηφάνεια και ευχαριστίες εξέφρασε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης για το έργο που που έχουν επιτελέσει το προσωπικό στο Νοσοκομείο Αναφοράς στη μάχη κατά του κορωνοϊού.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiProedros 7 Scaled

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας, μιλώντας στο προσωπικό του Νοσοκομείου Αναφοράς, στο Παραλίμνι, κατά τη διάρκεια σημερινής επίσκεψης του στο Νοσοκομείο,  ο Πρόεδρος Αναστασιάδης  εξέφρασε ευγνώμονες ευχαριστίες της Πολιτείας αλλά και του ιδίου προσωπικά, αλλά και προς όλους τους λειτουργούς υγείας για τη συμβολή τους στην επιτυχή διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Proedros 12 Scaled

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι στα Νοσοκομεία Αναφοράς βρίσκονται οι ήρωες της πρώτης γραμμής, τονίζοντας ότι «το νιώθω πάρα πολύ έντονα, και πραγματικά την ίδια ώρα νιώθω και υπερηφάνεια για το έργο που εσείς επιτελέσατε και που δώσατε το δικαίωμα στη χώρα μας να είναι η δεύτερη από πλευράς μειωμένων θανάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, να είναι τρίτη σε θέματα εμβολιασμού, να είναι πρώτη σε θέματα ελέγχου, να είναι από τις ελάχιστες χώρες που έχουν διαχειριστεί κατά τον καλύτερο τρόπο την πανδημία».

Αρκεί να σκεφτείτε πως, ανέφερε, «χάρη στις δικές σας προσπάθειες, ο μέσος όρος Lockdown στην Ευρώπη είναι 120 τόσες μέρες, στην Κύπρο είναι μόλις 61 μέρες. Και αυτό έχει μεγάλη σημασία».

Proedros 9 Scaled

Είναι χάρη στις δικές σας προσπάθειες, στην αυτοθυσία σας, και ο μεγαλύτερος τίτλος τιμής για σας είναι τα καλά λόγια που ακούγονται από όσους έχετε περιθάλψει, πρόσθεσε ο Πρόεδρος, τονίζοντας ότι «ειλικρινά συγκινούμαι διότι πραγματικά οι θυσίες σας, η αυτοθυσία σας στην επιτέλεση του καθήκοντος επιτρέπει να ακούγονται τα κολακευτικότερα λόγια και για την επιστημοσύνη σας και για τη φροντίδα που έχετε επιδείξει σε όσους έχουν περάσει από το Νοσοκομείο Αναφοράς».

Τέλος, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη την Επιστημονική Διευθύντρια των Νοσοκομείων Λάρνακας – Αμμοχώστου κα Αμαλία Χατζηγιάννη, και σε όλους ξεχωριστά, καλώντας το προσωπικό, για άλλη μια φορά, να δεχθεί «τις ευγνώμονες ευχαριστίες ολόκληρης της Πολιτείας».

Proedros 5 1 Scaled

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei