Γνωστοί Αμμοχωστιανοί θυμούνται στιγμές – «Πατρίδα μας είναι η παιδική μας ηλικία» (βίντεο)


Η εκστρατεία ευαισθητοποίησης του Δήμου Αμμοχώστου συνεχίζεται με δέκα μικρά βίντεο που μας ταξιδεύουν στην προ του 1974 εποχή. Γνωστοί Αμμοχωστιανοί θυμούνται στιγμές που διασώζουν ατόφιες μέσα τους, δικαιώνοντας τη ρήση του Roland Barthes «Η πραγματική μας πατρίδα είναι η παιδική μας ηλικία».


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΠρόκειται για προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνικής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Αμμοχώστου, οι αναμνήσεις των οποίων προσθέτουν μικρές ψηφίδες στο μεγάλο κάδρο της συλλογικής μνήμης. Οι Σίμος Ιωάννου, Κυριάκος Χαραλαμπίδης, Αιμιλία Μαστρή, Αυγουστίνος Παπαθωμάς, Τώνη Τουμαζής, Άντης Παρτζίλης, Λόλα Παπαδοπούλου, Γιάννης Τουμαζής, Κίκα Ιωαννίδου και Λία Μουσουπέτρου, ανοίγουν το άλμπουμ της ζωής τους και μοιράζονται εικόνες, μυρωδιές και χρώματα.

Τα βίντεο θα προβληθούν στα κοινωνικά δίκτυα στο πλαίσιο μιας εκστρατείας που ενώνει τις φωνές μας σε ένα κοινό σύνθημα: Αμμόχωστος – Δεν ξοφλήσαμε! Είναι μια υπόσχεση προς τους εαυτούς μας και σε όσους ονειρεύονται την επιστροφή στην πόλη που μας μεγάλωσε.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.