Συνεχίζεται η κόντρα Σιζόπουλου-Βαρνάβα – Τι είπαν στον Astra 92,8 (ηχητικά)

Συνεχίζεται η κόντρα Σιζόπουλου-Βαρνάβα, με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ να κάνει λόγο για φυγομαχία κάποιων και τον κύριο Βαρνάβα να απαντά ότι.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ σχολίασε με υπονοούμενα τον τρόπο που εκδόθηκε το νέο διάταγμα με το οποίο απαγορεύτηκε η πραγματοποίηση του εκλογικού συνεδρίου του κινήματος. Υποστήριξε ότι υπήρξε δικαστής που αρνήθηκε να εκδικάσει την υπόθεση και μετά οι διαφωνούντες προσέφυγαν σε άλλον δικαστή για να εκδώσει το διάταγμα.

Ο κύριος Σιζόπουλος είπε ότι το καταστατικό επιτρέπει στον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ να συγκαλέσει έκτακτο συνέδριο και όσοι θέλουν ας πάνε για να κάνουν την κριτική τους ή αν διαφωνούν ας προσφύγουν και πάλι στο δικαστήριο, την οποία χαρακτήρισε ως εξευτελιστική διαδικασία.

Είπε επίσης ότι κάποιοι φυγομαχούν και καταφεύγουν σε τέτοιες διαδικασίες αφού αντιλήφθηκαν την συντριβή που θα είχαν μέσα από τις εκλογικές διαδικασίες.

Πλανάται ο Μαρίνος Σιζόπουλος αν νομίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι διαφωνούντες συναγωνιστές του θα πάνε αύριο στο έκτακτο συνέδριο, ήταν το σχόλιο στον ΑΣΤΡΑ του Γιώργου Βαρνάβα.

Πρόσθεσε ότι την πλήρη ευθύνη για το τι συμβαίνει σήμερα στο Κίνημα και τη μη διεξαγωγή του Τακτικού Εκλογικού Συνεδρίου, την φέρει ο ίδιος ο Μαρίνος Σιζόπουλος και οι άνθρωποι οι οποίοι τον περιστοιχίζουν.

Τόνισε επίσης ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος με την απόφαση του να συγκαλέσει Έκτακτο Παγκύπριο Συνέδριο ενεργεί για μια ακόμη φορά αντικαταστατικά.

 

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.