Συνεχίζεται ο ενδοσυναγερμικός καβγάς – Νικόλας: «Παπαγαλάκια» – «Δεν περιμένουμε σεβασμό» απαντά ο ΔΗΣΥ

Συνέχεια στον ενδοσυναγερμικό καβγά σήμερα με αφορμή το δημοσίευμα που αναφέρεται σε μυστική συμφωνία Χριστοδουλίδη-ΔΗΚΟ.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ σε νέα ανάρτηση του στο twitter αποκάλεσε «παπαγαλάκια» κάποια Μέσα Ενημέρωσης τα οποία μετέφεραν το ρεπορτάζ της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανήρτησε φωτογραφίες απο ρεπορτάζ του Πολίτη,  Ρεπόρτερ, Αλήθειας αλλά και του εκπροσώπου Τύπου και βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου γράφοντας : Όλα τα παπαγαλάκια στο χορό.

Χθες Κυριακή, μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στον Πολίτη, ο Νικόλας Παπαδόπουλος έσπευσε να διαψεύσει τις αναφορές για μυστική συμφωνία, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι το έγγραφο που δημοσιεύτηκε είναι φτιαχτό και κατασκευασμένο από την εφημερίδα.

Υπενθυμίζεται ότι το χθεσινό δημοσίευμα της Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΗΣ, αναφέρεται σε έγγραφο   που ετοιμάστηκε κατά τη φάση έναρξης της διαπραγμάτευσης των δύο πλευρών, με στόχο την επίτευξη συνεργασίας στις προεδρικές εκλογές.

Δημητρίου: Δεν περιμένουμε σεβασμό

Από τον Νικόλα Παπαδόπουλο δεν περιμένουμε σεβασμό ούτε για τα ΜΜΕ, ούτε για τον ΔΗΣΥ, απάντησε με παράθεση το tweet του Νικόλα Παπαδόπουλου , ο βουλευτής και Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ καλεί τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ να δώσει ο ίδιος τη συμφωνία που έκανε. «Εκτός και αν δεν υπάρχει, όπως δήλωσε η Χριστιάνα Ερωτοκρίτου», σημειώνει, καταλήγοντας με τη φράση ότι «το ψέμα έχει όντως κοντά ποδάρια».

 

 

Δημοσίευμα κάνει λόγο για μυστική Συμφωνία Χριστοδουλίδη-ΔΗΚΟ – Κατασκευασμένο έγγραφο λέει ο Παπαδόπουλος

 

 

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.