Συνεχίζεται ο «πόλεμος» κατά των Τ/κ – Η Τουρκία στέλνει ειδική μονάδα ΜΑΤ στα κατεχόμενα

Διακόσιοι άνδρες των ειδικών δυνάμεων (ΜΑΤ) με αντιδιαδηλωτικό εξοπλισμό θα εγκατασταθούν στην εντός των τειχών κατεχόμενη Λευκωσία, σε οίκημα που χρησιμοποιούσε ο «σύνδεσμος αγωνιστών».

Η εφημερίδα Αβρούπα αναφέρει πρωτοσέλιδα ότι για να «δαμάσουν» τους Τ/κ, δεν φτάνει η «αστυνομία» και ο στρατός, τώρα φέρνουν και τα ΜΑΤ. Ο Σενέρ Λεβέντ γράφει ότι οι 200 άνδρες από την Τουρκία θα φορούν την στολή της «αστυνομίας» στα κατεχόμενα και θα χρησιμοποιούνται ενάντια σε πορείες και διαδηλώσεις.


Σε ανάρτησή του χθες αργά το απόγευμα ο «δήμαρχος» Λευκωσίας, Μεχμέτ Χαρμαντζί έγραψε ότι ο «δήμος» είχε ζητήσει αυτό το χώρο, που άδειασε ο (κατοχικός) στρατός, για να το μετατρέψουν σε κέντρο νεολαίας για όλη την περιοχή.

«Το αίτημά μας κρίθηκε πολύ ‘αφελές’ από τις αρχές. Τώρα, μαθεύτηκε η είδηση ​​ότι 200 ​​πλήρως εξοπλισμένοι αστυνομικοί από την Τουρκία θα τοποθετηθούν εκεί για να παρεμβαίνουν σε κοινωνικές εκδηλώσεις».

Ο κ. Χαραμντζί καταλήγει γράφοντας ότι μια μέρα «σίγουρα θα το κάνουμε το κέντρο, μην ανησυχείτε καθόλου. Δεν θα είναι εύκολο αλλά θα το πετύχουμε. Η αγάπη αργά ή γρήγορα κερδίζει».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.