Συνεχίζεται η σύσκεψη για θέματα λιμεναργατών στο Υπουργείο Εργασίας

Προσπάθεια να γεφυρωθεί η διαφορά που αφορά θέματα εργασίας των λιμενεργατών στο λιμάνι της Λάρνακας και ειδικότερα της ολοκλήρωσης της λιμενεργατικής εργασίας στο μόλο, γίνεται αυτή την ώρα από τους Υπουργούς Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Μεταφορών Κυριάκο Κούσιο και Γιάννη Καρούσο, αντίστοιχα.

Στις 12.00, ήταν προγραμματισμένη σύσκεψη των δύο Υπουργών με τους εκπροσώπους των συντεχνιών και ομάδας των εργαζομένων και των εκπροσώπων της εταιρείας, η οποία ωστόσο ακόμη να ξεκινήσει, καθώς οι δύο Υπουργοί πραγματοποίησαν αρχικά συνάντηση με τις συντεχνίες των εργαζομένων και τους εκπροσώπους των εργαζομένων καθώς και με τους εκπροσώπους της εταιρείας.

Αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αναμένεται να μεταφερθεί η απόφαση της ηγεσίας της εταιρείας σε θέματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους.

Στο μεταξύ, σε αναμονή της απόφασης της εταιρείας, ο Υπουργός Εργασίας έχει συνάντηση αυτή την ώρα με την ΓΓ της ΠΕΟ Σωτηρούλα Χαραλάμπους για το θέμα του θεσμού της ΑΤΑ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.