Συνεχίζονται οι έρευνες για την εξαφάνιση δύο γυναικών – Ανοικτό το ενδεχόμενο της διάπραξης φόνου

Με ανιχνευτικά σκυλιά και drone, συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε σχέση με την εξαφάνιση δύο γυναικών από τη Ρωσία, ηλικίας 43 και 33 ετών οι οποίες αγνοούνται από τις 17 Νοεμβρίου, με το ενδεχόμενο της διάπραξης φόνου να παραμένει ανοικτό.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΜιλώντας στη μεσημβρινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο Χρίστος Ανδρέου είπε ότι οι αρχές προχωρούν σε πιο ενδελεχείς έρευνες στην περιοχή όχι μόνο εντός και περιμετρικά της εξοχικής κατοικίας αλλά και σε μεγαλύτερη ακτίνα προκειμένου να εντοπισθούν οι δυο γυναίκες.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας είπε ότι για την υπόθεση συνελήφθη στις 26 του μήνα 32χρονος για υποθέσεις αρπαγής και απαγωγής προσώπου με σκοπό τον άδικο και κρυφό περιορισμό.

Ο κ. Ανδρέου είπε ότι στο σημείο εντός και εκτός της κατοικίας εντοπίστηκαν τέτοια τεκμήρια που καταδεικνύουν να ήταν μαζί ύποπτος και ελλείπουσες αλλά ανέφερε ότι αναλύονται και άλλα τεκμήρια που έχουν παραληφθεί. Πρόσθεσε ότι ο 32χρονος ανακρινόμενος προέβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Ακόμα ο κ. Ανδρέου είπε ότι η καταγγελία έγινε στις 19 Νοεμβρίου από φιλικό πρόσωπο μιας εκ των δυο γυναικών που αγνοούνται. Ανέφερε δε ότι οι δυο γυναίκες από τη Ρωσία είχαν φιλική σχέση μεταξύ τους ενώ ο ύποπτος δεν έχει απασχολεί στο παρελθόν την Αστυνομία.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία εντόπισε ίχνη αίματος σε διάφορα σημεία στην εξοχική κατοικία, μεταξύ αυτών και σε έναν εκσκαφέα. Επίσης, σύμφωνα με επιστημονικές εξετάσεις, το γενετικό υλικό ταυτίστηκε με τη μια εκ των δύο Ρωσίδων που αγνοείται.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei