Συνεχίζονται οι εξετάσεις για την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας στην Πάφο

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σχέση με την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και την σύλληψη 36χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του 36χρονου εντοπίστηκαν πέραν των 600 αρχείων εικόνας και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Ο 36χρονος παρουσιάστηκε χτες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά από πληροφορία που λήφθηκε από τη EUROPOL ότι συγκεκριμένος κάτοχος/χρήστης λογαριασμού σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ανέβασε στο λογαριασμό του και απέστειλε προς άλλους χρήστες αρχείο παιδικής πορνογραφίας, προχώρησαν στη σύλληψη 36χρονου.

Συγκεκριμένα, χτες το πρωί, ο 36χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα στην Πάφο, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο το οποίο κατασχέθηκε ως τεκμήριο. Επίσης, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στην Πάφο, εντοπίστηκε και παραλήφθηκε ακόμη ένα κινητό τηλέφωνο.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν μέχρι στιγμής στα τεκμήρια, εντοπίστηκαν πέραν των 600 αρχείων εικόνας και βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.