Συνεχίζουν με υβριδικό τρόπο εκμάθησης τα ιδιωτικά φροντιστήρια-«Δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι με τις νέες εξαγγελίες»

Οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων δεν θέλουν να πάνε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας αλλά να λάβουν εξιτήριο για να μπορέσουν να δουλέψουν ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ηρόδοτος Νεοφύτου, λέγοντας ότι δεν αλλάζει ουσιαστικά κάτι με τις χθεσινές εξαγγελίες για τα φροντιστήρια.

Μιλώντας στην πρωινή έκδοση του ΑΣΤΡΑ ο πρόεδρος του συνδέσμου φροντιστηριούχων εξέφρασε απορία γιατί αφού άνοιξαν όλες οι βαθμίδες της εκπαίδευσης, δεν λειτουργούν κανονικά τα φροντιστήρια από τη στιγμή που είναι αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης κατά τις απογευματινές ώρες. Ο κ. Νεοφύτου σημείωσε ότι τα ιδιωτικά φροντιστήρια εξακολουθούν να κάνουν υβριδικά το μάθημα κάτι που είναι δύσκολο και εξουθενωτικό.


Πρόσθεσε ότι αν οι κυβερνώντες θέλουν να ελέγξουν τη διασπορά του ιού, πρέπει να αφήσουν τα εγκεκριμένα φροντιστήρια να δουλέψουν ανεμπόδιστα, γιατί όπως είπε στο τέλος αναγκάζονται οι γονείς να πάνε σε παράνομα φροντιστήρια.

Επίσης ο κ. Ηροδότου είπε ότι δεν υπάρχει λογική όταν επιτρέπεται σε χώρους εστίασης να παρευρίσκεται κάποιος με άλλους 7 αλλά δεν μπορούν να είναι μέσα σε μια τάξη οι μαθητές με τις κατάλληλες αποστάσεις, μάσκες και αντισηπτικά.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.