Συνεδριάζει η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Οικολόγων μετά τη συνάντηση Θεοπέμπτου με Μαυρογιάννη

ÓõíÜíôçóç åðéôåëåßïõ ÁíäñÝá Ìáõñïãéáííç ìå ôï Êßíçìá Ïéêïëïãùí åí üøåé ôçò äåýôåñçò ÊõñéáêÞò Ðñïåäñéêþí Åêëïãþí 2023

Συνάντηση στα Γραφεία του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών είχαν το απόγευμα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Πρόεδρος του Κινήματος Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.

Μετά τη συνάντηση δεν έγιναν δηλώσεις, ωστόσο ο κ. Θεοπέμπτου ανέφερε πριν από την έναρξή της, ότι συνεδριάζει απόψε η Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος, η οποία θα αποφασίσει κατά πόσον θα συγκληθεί παγκύπρια συνδιάσκεψη, η οποία θα αποφασίσει κατά πόσον το Κίνημα θα στηρίξει κάποιον εκ των δύο διεκδικητών της προεδρίας στον β’ γύρο των εκλογών την Κυριακή και ποιον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, η Πολιτική Επιτροπή άρχισε τη συνεδρία της στις 7μμ, ενώ σε περίπτωση που αποφασιστεί σύγκληση της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης, αυτό θα γίνει το πιθανότερο την Τετάρτη

Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να εξασφαλίσει την υποστήριξη του Κινήματος ένας εκ των δύο υποψηφίων, θα πρέπει να λάβει υποστήριξη από το 60% των μελών της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης.

Ο κ. Μαυρογιάννης και η αντιπροσωπεία που τον συνόδευε, βρέθηκε στα γραφεία του Κινήματος Οικολόγων αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Πινδάρου με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στο πλαίσιο των επαφών για τη διερεύνηση του ενδεχομένου συνεργασιών ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.