Συνέδριο με καθαρό μητρώο μελών ζητά η ομάδα πρωτοβουλίας για τη σωτηρία και την αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ

Να πάει σε Συνέδριο με καθαρό Μητρώο Μελών καλεί την ΕΔΕΚ η Ομάδας Πρωτοβουλίας για τη Σωτηρία και την Αναδιοργάνωση της ΕΔΕΚ.

Σε ανακοίνωσή της την Τετάρτη, η Ομάδα λέει ότι είναι αναγκασμένοι να επανέλθουν και να καλέσουν τον Μαρίνο Σιζόπουλο, «να συνέλθει» και «να αναλάβει τις ευθύνες του,» αφού, όπως αναφέρουν, «ούτε τον χρόνο ούτε τις ευκαιρίες που του παρέχονται δείχνει διατεθειμένος να αξιοποιήσει ώστε να σταματήσει η κατρακύλα και να επανέλθει η ΕΔΕΚ σε πορεία σωτηρίας.»

Η Ομάδα καλεί τον κ. Σιζόπουλο να «προχωρήσει στα ελάχιστα απαιτούμενα για το σταμάτημα της κατρακύλας» και πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ίδια, να αποκαταστήσει το Μητρώο Μελών του κόμματος «με απομάκρυνση όσων παράτυπα έχει προσθέσει και επαναφορά όσων αυθαίρετα έχει αφαιρέσει και, στη βάση αυτού του μητρώου, να συγκαλέσει ένα δημοκρατικό συνέδριο που να οδηγήσει την ΕΔΕΚ στην νέα πορεία».

«Έτσι και μόνο έτσι θα αναστρέψουμε την καταστροφική ολίσθηση και θα επαναφέρουμε την ενότητα και τη δημοκρατική λειτουργία στην ΕΔΕΚ», λέει η Ομάδα στην ανακοίνωσή της.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.