Συνελήφθη 21χρονος για την επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό

Μέλος της Αστυνομίας, ενώ βρισκόταν χθες το απόγευμα σε μηχανοκίνητη περιπολία (με υπηρεσιακή μοτοσικλέτα), στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό, εντόπισε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, η οποία δεν έφερε πινακίδες εγγραφής.

Το μέλος της Τροχαίας Λεμεσού, προσέγγισε τον μοτοσικλετιστή, στον οποίο έκανε σήμα για να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν συμμορφώθηκε με τις οδηγίες του μέλους της Αστυνομίας και ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα για να διαφύγει.

Στην προσπάθεια του να διαφύγει, εισήλθε στον οδό Γεώργιου Αβέρωφ, όπου συγκρούστηκε με προπορευόμενο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εκτιναχθεί από τη μοτοσικλέτα και να χτυπήσει πάνω σε αυτοκίνητο, που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Στη συνέχεια ο οδηγός της μοτοσικλέτας τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ την ίδια ώρα μέλος της Αστυνομίας τον ακολούθησε επίσης πεζό.

Σε κάποια στιγμή, το πιο πάνω πρόσωπο, αφαίρεσε το σακίδιο που είχε στην πλάτη του και ανέσυρε ένα πιστόλι.

Το εν λόγω πρόσωπο τελικά κατάφερε να διαφύγει, ενώ μετά από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν νεαρός άντρας ηλικίας 21 ετών.

Εναντίον του 21χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη χθες βράδυ για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σήμερα, ο 21χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα διήμερης κράτησής του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού σε συνεργασία με την Τροχαία Λεμεσού συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy