Συνελήφθη ο 28χρονος που είχε αποδράσει από Αστυνομική κράτηση και καταζητείτο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα, από μέλη της Αστυνομίας στην Πάφο, ο 28χρονος που μαζί με άλλο ένα άντρα, ηλικίας 33 ετών, είχε αποδράσει από αστυνομική κράτηση και καταζητείτο. Ο 33χρονος εξακολουθεί να καταζητείται, με την Αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό και σύλληψη του.

Ο 28χρονος, μαζί με τον 33χρονο, στις 05 Φεβρουαρίου, απέδρασαν από αστυνομικό κρατητήριο στην Πάφο, όπου τελούσαν υπό νόμιμη κράτηση μετά τη σύλληψη τους σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που είχαν πρόσφατα διαπραχθεί στην Πάφο.

Αρχικά είχε συλληφθεί ο 33χρονος, μετά από επιχείρηση έρευνας που διεξήχθη στις 22 Ιανουαρίου, σε κατοικία στην Πάφο, όπου εντοπίστηκε και κλοπιμαία περιουσία, όπως κοσμήματα, συλλεκτικά νομίσματα, φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μία τηλεόραση, ηλεκτρικά εργαλεία, καθώς και μεγάλος αριθμός κυνηγετικών φυσιγγίων και μία χειροβομβίδα.

Φωτογραφίες περιουσίας και αντικειμένων για αναγνώριση από ιδιοκτήτες τους δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία

Ακολούθησε η σύλληψη του 28χρονου στις 28 Ιανουαρίου, μετά από καταδίωξη του στην περιοχή της Πάφου, όπου αυτός οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Αυτός καταζητείτο από την Αστυνομία, μετά από στοιχεία που είχαν προκύψει για τη διάπραξη διαρρήξεων και κλοπών, επίσης στην Πάφο, ενώ μετά τη σύλληψη του, σε έρευνα που έγινε στην κατοικία του, ανευρέθηκε κλοπιμαία περιουσία, όπως κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρικά και άλλα εργαλεία.

Μετά την απόδραση των δύο υπόπτων στις 05 Φεβρουαρίου, η Αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία και φωτογραφίες τους, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό τους.

Γύρω στις 12.30 το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αστυνομία έλαβε πληροφορία που ανέφερε ότι, ο 28χρονος καταζητούμενος πιθανόν να έχει διαρρήξει και να βρίσκεται σε ακατοίκητο διαμέρισμα στην Πάφο. Μέλη του ΤΑΕ Πάφου έσπευσαν στο σημείο, όπου εντός του διαμερίσματος εντόπισαν τον 28χρονο και προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε η διάρρηξη του διαμερίσματος.

Ο 28χρονος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Πάφου να συνεχίζει τις εξετάσεις.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy