Συνελήφθη στη Ρουμανία ο διευθυντής του Γραφείου του ΠτΔ

Καλείται να δώσει  απαντήσεις για την όλη συμπεριφορά του

 

Συνελήφθη στη Ρουμανία ο διευθυντής του γραφείου του Προέδρου Αναστασιάδη, έπειτα από ένταση που προκλήθηκε στο αεροδρόμιο Βουκουρεστίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περί τα μέσα Ιουνίου ο διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και τέως πρόεδρος της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού, Πέτρος Δημητρίου, βρισκόταν για προσωπική επίσκεψη στο Βουκουρέστι με παρέα.

Κατά την επιστροφή του στην Κύπρο, επιβιβαζόμενος στο αεροπλάνο, φαίνεται να προέκυψε επεισόδιο στο οποίο να εμπλέκεται και ο ίδιος. Τη στιγμή που το επεισόδιο εντός του αεροπλάνου βρισκόταν σε εξέλιξη, αεροσυνοδός εμφανώς τρομαγμένη και νιώθοντας ανασφάλεια, ενημέρωσε τον πιλότο για το περιστατικό.

Ως εκ τούτου κλήθηκε να παρέμβει η αστυνομία. Έπειτα από αρκετή ώρα αναμονής και με το αεροπλάνο να κινείται εντός αεροδρομίου χωρίς να έχει απογειωθεί, στο σημείο έφθασε η αστυνομία, η οποία προχώρησε σε συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στους εμπλεκόμενους επιβλήθηκε πρόστιμο και έπειτα αφέθηκαν ελεύθεροι. Παρ’ όλα αυτά η πτήση είχε ήδη αναχωρήσει χωρίς τον τέως πρόεδρο της Νεολαίας του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί έντονα ερωτηματικά για την όλη στάση και συμπεριφορά του κρατικού αξιωματούχου και στενού συνεργάτη του Προέδρου, ο οποίος καλείται να δώσει τις δικές του απαντήσεις για το όλο συμβάν, το οποίο φαίνεται να έχει εκθέσει την Κυπριακή Δημοκρατία.

 

Γιάννης Κακαρής

 

«Ασύστολα ψεύδη» περί σύλληψής του λέει ο Πέτρος Δημητρίου

 

 

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy