Συνελήφθησαν δυο άτομα που μετέφεραν άλλα δύο άτομα από τα κατεχόμενα στις ελ.περιοχές

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη τριών προσώπων.

Πρόκειται για δυο νεαρούς άντρες ηλικίας 24 και 25 ετών και μια γυναίκα ηλικίας 30 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.


Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, χθες βράδυ, μέλη Αστυνομίας ανέκοψαν σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 24χρονος με συνοδηγό τον 25χρονο και επιβάτιδα την 30χρονη.

Επίσης, εντός του οχήματος, ως επιβάτες βρίσκονταν ακόμη δύο νεαροί άντρες, ηλικίας 26 και 25 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι ανακρινόμενοι ανέφεραν, ότι εισήλθαν από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό των δύο αντρών, τα τρία πιο πάνω πρόσωπα τα συνάντησαν χθες, με σκοπό να τους μεταφέρουν σε κέντρο φιλοξενίας άτυπων μεταναστών στην επαρχία Λευκωσίας.


Και οι δύο στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε κέντρο φιλοξενίας άτυπων μεταναστών, ενώ τα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.