Συνεργασία CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ για την Οδική Ασφάλεια στους Εθνοφρουρούς

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, σε μια διαχρονική συνεργασία με το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ, υλοποιεί σειρά ενεργειών που στόχο έχουν την προώθηση των κατάλληλων μηνυμάτων οδικής ασφάλειας, αλλά και την υιοθέτηση κουλτούρας οδικής συνείδησης από τους εθνοφρουρούς μας.

Η δράση εντάσσεται στην κατεύθυνση συγκεκριμένων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και CNP CYPRIALIFE, για ισχυρό θετικό κοινωνικό και περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ως αποτέλεσμα υπεύθυνης επιχειρηματικής πρακτικής.

Στο πλαίσιο του Σχεδίου «Πολιτικής Θετικών Κινήτρων», που αφορά στη δωρεάν χρήση λεωφορείων για τη διακίνηση των εθνοφρουρών από και προς τις μονάδες τους και σκοπεύει στην μείωση των οδικών συγκρούσεων, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, επιβράβευσε με ένα tablet δέκα εθνοφρουρούς που έκαναν συστηματική χρήση του Σχεδίου. Με πρωτεύουσα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, ένα ακόμη παράλληλο όφελος της συλλογικής μετακίνησης, μέσω λεωφορείων, αφορά στο περιβάλλον καθώς περιορίζονται οι εκπομπές αερίων ρύπων από αυτόνομες μεταφορές.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιουνίου 2022, στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS, απηύθυναν χαιρετισμό εκ μέρους του Υπουργού Άμυνας, ο Γενικός  Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας, κ. Ανδρέας Λουκά, εκ μέρους του Αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, ο Γενικός Επιθεωρητής της Εθνικής Φρουράς, Υποστράτηγος, κ. Μιχάλης Χατζηδημητρίου, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CΥPRUS INSURANCE HOLDINGS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.