Οι Τ/κ μπροστά στο ανευρεθέν αυτοκίνητοΤέλος καλό όλα καλά στην υπόθεση του κλοπιμαίου αυτοκινήτου στην περιοχή της Πύλας.

Ο υποψήφιος αγοραστής παρουσιάστηκε στη συνάντηση για την “αγορά” του αυτοκινήτου μαζί με ακόμη δύο πρόσωπα και ζήτησε από τον 24χρονο να οδηγήσει το αυτοκίνητο για σκοπούς δοκιμής.

Για τη δοκιμή εισήλθαν στο όχημα ο υποψήφιος αγοραστής, ένα από τα πρόσωπα που τον συνόδευαν και ο 24χρονος. Στη συνέχεια, αφού ο υποψήφιος αγοραστής οδήγησε το όχημα σε άγνωστο μέρος, επιτέθηκαν στον 24χρονο και αφού τον κτύπησαν, του έκλεψαν το πορτοφόλι, το κινητό του τηλέφωνο, καθώς και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ περίπου και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 24χρονος μετεφέρθηκε από διερχόμενο οδηγό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη ελαφρά τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του και μώλωπες στην πλάτη και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Διαβάστε επίσης: Πήγε να του πουλήσει το αυτοκίνητο του και τελικά τον ξυλοκόπησαν και το έκλεψαν

Εν τέλει με την βοήθεια Τ/Κυπριων φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού βρέθηκε το όχημα, με το θύμα της ληστείας και τους φίλους του να ευχαριστούν για την μεγάλη βοήθεια που τους πρόσφεραν οι Τ/Κυπριοι, η οποία ήταν αξιοθαύμαστη και συγκινητική.

Πως βρέθηκε το αυτοκίνητο

Αφού αναρτήθηκε το τι συνέβη στην Πύλα,  σε φίλους  Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και συγκεκριμένα σε γκρούπ που ασχολούνται με το Lancer Evolution, Τουρκοκύπριοι, μέλη του γκρούπ κινητοποιήθηκαν και με την βοήθεια της ψευδοαστυνομίας εντόπισαν τον δράστη.

Ο δράστης ο οποίος φαίνεται ότι εδώ και καιρό με ψεύτικα προφίλ στο facebook παρενοχλούσε όλους οσοι ειχαν τη συγκεκριμένη μάρκα αυτοκινήτου και το συγκεκριμένο μοντέλο ώστε να τους κάνει “προσφορά” για να το αγοράσει στέλνοντας τους ψεύτικες φωτογραφίες με τα “έτοιμα χρήματα” τοις μετρητοίς.

Ο δράστης ήταν ήδη γνωστός στους κύκλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Τ/κ κοινότητα αλλά και στην ψευδοαστυνομία μιας και υπήρχαν και άλλες υποθέσεις ανοικτές  σε τέτοιου είδους δολοπλοκίες.

Η πιο πάνω ιστορία καταδεικνύει ότι με συνεργασία των ανθρώπων στις δύο κοινότητες , σε όποιο θέμα και αν υπάρχει μπορεί να αποδώσει αλλά και δίνει το μήνυμα ότι καμιά παράνομη ενέργεια είτε στην μια πλευρά είτε στην άλλη δεν μένει ατιμώρητη.

Λοιπόν… Μετά από ένα τεράστιο αγώνα και παίζοντας με τον χρόνο, οι τρεις ύποπτοι έχουν συλληφθεί, αφού το αυτοκίνητο…

Gepostet von Constantinos Georgiou IX am Mittwoch, 15. Januar 2020

 

Τελος καλo ολα καλα! Οφειλω μιας και βρεθηκε το αυτοκινητο του φιλου Alexandros Georgiou να πω καποια πραματα και να…

Gepostet von 'Regina Eva am Mittwoch, 15. Januar 2020