Συνολικά 92 Ε/κ και Τ/κ επιχειρηματίες υπέβαλαν αίτηση στα Stelios Bi-communal Business Awards 2023

Με τη συμμετοχή 92 Ελληνοκύπριων και Τουρκοκύπριων επιχειρηματιών, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα Stelios Bi-communal Business Cooperation Awards 2023, που θα απονεμηθούν τον ερχόμενο Μάρτιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, 46 δικοινοτικές ομάδες, αποτελούμενες από ένα Ελληνοκύπριο και ένα Τουρκοκύπριο επιχειρηματία, υπέβαλαν την κοινή αίτησή τους, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο των 20.000 ευρώ (10.000 ευρώ για κάθε επιχειρηματία – μέλος της διμελούς ομάδας), το οποίο, θα προσφέρει σε κάθε μία από τις 10 καλύτερες επιχειρηματικές προτάσεις, ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου, δημιουργός και ιδιοκτήτης της easy family of brands.

Η τελετή απονομής και η ανακοίνωση των 10 νικητριών ομάδων, που θα μοιραστούν το συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 στις 17.00 (ώρα Κύπρου), με τον Σερ Στέλιο Χατζηιωάννου να συγχαίρει τους νικητές, μέσω zoom. Τη διαδικτυακή τελετή θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι 46 ομάδες που διεκδικούν το βραβείο, καθώς και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

Σημειώνεται ότι και φέτος τα Stelios Bi-Communal Awards επικεντρώνονται αποκλειστικά στην επιχειρηματική συνεργασία Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων, γι’ αυτό και δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό είχαν ομάδες των οποίων η επιχείρηση, έχει ετήσιο κύκλο εργασιών τουλάχιστον 10.000 ευρώ και εργοδοτεί άλλο ένα άτομο, πέραν του ιδιοκτήτη.

Υπενθυμίζεται ότι η απονομή των βραβείων φέτος αποτελεί την 13η διοργάνωση στην Κύπρο, ενώ η συνολική αξία των Βραβείων από το 2009 που δόθηκαν για πρώτη φορά, ανέρχεται στα €4.190.000, περιλαμβανομένου και του φετινού ποσού των 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.