Σύνολο 284,000 επιβάτες μετέφερε αυτό το καλοκαίρι η Cyprus Airways

Με δύο αεροσκάφη τύπου Airbus A319, 144 θέσεων οικονομικής, η Cyprus Airways μετέφερε συνολικά 284,000 επιβάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό, κατά την περίοδο Μαρτίου – Σεπτεμβρίου 2019.

Σε σημερινή ανακοίνωση η εταιρεία, η οποία πρόσφατα συμπλήρωσε δύο χρόνια λειτουργίας, αναφέρει ότι ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν.

Όπως αναφέρει, οι ελληνικοί προορισμοί – Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθος, Ρόδος – είχαν και φέτος την τιμητική τους με τους περισσότερους Κύπριους να τους επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενώ μεγάλη επιβατική κίνηση σημειώθηκε στις πτήσεις προς/από Τελ Αβίβ, Πράγα, Μπρατισλάβα και Κοσίτσε, επιβεβαιώνοντας το σκεπτικό της στρατηγικής ανάπτυξης του πτητικού προγράμματος της εταιρείας.

Πλήρη ικανοποίηση εξέφρασε ο Γιώργος Μαυρόκωστας, Chief Operations Officer της Cyprus Airways, ο οποίος τόνισε τη σημασία εξερεύνησης νέων αγορών, όπως πχ. η Σλοβακία, που θα συμβάλουν στη διεύρυνση και ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού.

Για την επικείμενη χειμερινή σεζόν η Cyprus Airways θα συνεχίσει τα δρομολόγιά της από και προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τελ Αβίβ, Βηρυτό, Πράγα και Ηράκλειο.

Αναφέρεται ακόμα ότι σύντομα η αερογραμμή θα ανακοινώσει το νέο της πτητικό πρόγραμμα για την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν, που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2020, εξυπηρετώντας δημοφιλή δρομολόγια αλλά και ανοίγοντας νέες αγορές για την προώθηση της Κύπρου ως τουριστικού προορισμού.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.