Σύντομα στα κατεχόμενα ο Έρντογαν δήλωσε ο γγ του ΚΕΕ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabulü

Στα κατεχόμενα θα μεταβεί σύντομα ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Έρντογαν, όπως δήλωσε μιλώντας σε εκπομπή του Kıbrıs TV ο γγ του «κυβερνώντος» Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), Ογουζχάν Χασίπογλου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η Κίπρις γράφει σήμερα ότι σχολιάζοντας το νέο υπουργικό συμβούλιο στην Τουρκία, ο κ. Χασίπογλου είπε ότι αν υπάρχει μια ισχυρή Τουρκία, υπάρχει και μια ισχυρή «τδβκ».

«Εμείς ουδέποτε είδαμε ως υλική και οικονομική την σχέση μεταξύ μας. Ανάμεσά μας υπάρχει πάντα το αδελφικό δίκαιο και ισχυρή συνεργασία. Θα συνεχίσουμε να βαδίζουμε στον ίδιο δρόμο. Θα υπάρξουν βήματα που πρέπει να γίνουν από οικονομικής άποψης. Προέκυψε ένα πολύ ισχυρό υπουργικό συμβούλιο», είπε.

Αναφέροντας ότι ο Τούρκος Πρόεδρος θα επισκεφθεί σύντομα την κατεχόμενη Κύπρο, ο Ογουζχάν Χασίπογλου αναφέρθηκε στη σημασία έργων που θα υλοποιηθούν με συνεργασία των «δύο χωρών». «Το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης είναι ένα σημαντικό έργο και θέλουμε να το υλοποιήσουμε κατά την περίοδο της διακυβέρνησής μας μέχρι το 2027. Και αυτό θα γίνει με αρμονική διακυβέρνηση και σταθερές πολιτικές», είπε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy