Σύσκεψη για πορεία έργων στο νέο γήπεδο Λεμεσού

Την έναρξη των εργασιών για κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου της Λεμεσού επιθεώρησε το πρωί ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του ΚΟΑ


νημερωτική σύσκεψη για την πορεία των έργων στο νέο γήπεδο Λεμεσού πραγματοποιήθηκε το πρωί στον χώρο κατασκευής του έργου, στο Κολόσσι. Σύμφωνα με τον ΚΟΑ, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν στην πορεία των έργων και δόθηκαν λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

Τη σύσκεψη, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων, συγκάλεσε ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο προσωπικό ενδιαφέρον που επιδεικνύει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για το νέο γήπεδο Λεμεσού και επεσήμανε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι πρέπει να συνεργαστούν έτσι ώστε οποιαδήποτε εμπόδια παρουσιάζονται να επιλύονται, για να προχωρήσει και να αποπερατωθεί το έργο μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί. Τόνισε ακόμη ότι ο ΚΟΑ ως η αναθέτουσα αρχή και οι υπηρεσίες του, θα είναι πάντα σε ετοιμότητα. 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΟΑ, από πλευράς του Οργανισμού στη σύσκεψη παρέστησαν επίσης το μέλος του ΔΣ, Λεόντιος Τσέλεπος, η Γενική Διευθύντρια Δρ Μαίρη Χαραλάμπους Παπαμιλτιάδη, ο Προϊστάμενος των Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί του Οργανισμού. Συμμετείχαν επίσης οι μελετητές, η κοινοπραξία CYFIELD NEOPHYTOU J.V που ανέλαβε την κατασκευή του έργου, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και όλοι όσοι εμπλέκονται στο έργο.