Σύσκεψη στο Αρχηγείο Αστυνομίας για αποφυγή επεισοδίων κατά τον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Λήψη μέτρων για την αποφυγή επεισοδίων κατά τον αγώνα Απόλλων – ΑΠΟΕΛ την Κυριακή στη Λεμεσό, αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας, μετά από συνεννόηση του Αρχηγού Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου, και της Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφης Δράκου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει ότι στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και ο Διευθυντής του ΑΠΟΕΛ και ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, καθώς επίσης ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της ΚΟΠ, ο υπεύθυνος ασφαλείας του Τσιρείου Σταδίου και οι υπεύθυνοι ασφαλείας των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η από κοινού λήψη μέτρων έγινε ώστε να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα από οπαδούς των δύο Σωματείων, κατά τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Πρωταθλήματος CYTA, μεταξύ των ομάδων Απόλλων – ΑΠΟΕΛ, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/5/2022 και ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο στη Λεμεσό.

Αναφέρεται ότι ζητήθηκε η συνδρομή των παραγόντων των δύο ομάδων ώστε να βοηθήσουν στο έργο της Αστυνομίας για τη διεξαγωγή ενός αγώνα σε αθλητοπρεπή πλαίσια. Επιπλέον, σημειώνεται ότι αποφασίστηκε όπως οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ μεταβούν στο Τσίρειο Στάδιο μέχρι τις 18:30 ώστε με ασφάλεια να εισέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο.

Επίσης, αναφέρεται ότι η Αστυνομία και τα δύο Σωματεία καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον εν λόγω αγώνα, «να συμπεριφερθούν κόσμια ώστε πριν, μετά και κατά τον αγώνα όλα να διεξαχθούν ομαλά», ενώ καλείται το φίλαθλο κοινό να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στον χώρο για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται, επίσης, ότι θα βρίσκεται στην περιοχή του Τσιρείου Σταδίου για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή του, αλλά και για την πρόληψη και καταστολή οποιωνδήποτε πράξεων βίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.