Η σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής δεν είναι σύνθημα, λέει ο Ν. Χριστοδουλίδης

Ï õðïøÞöéïò ãéá ôçí Ðñïåäñßá Íßêïò ×ñéóôïäïõëßäçò ðáñá÷þñçóå óõíÝíôåõîç óôçí äçìïóéïãñÜöï ôïõ ÊÕÐÅ ¹âç Ìéôóßäïõ Phillips , Ëåõêùóßá 10 Äåêåìâñßïõ 2022. ÊÕÐÅ/ÊÁÔÉÁ ×ÑÉÓÔÏÄÏÕËÏÕ

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις και όχι για να διχάσουμε» διαμήνυσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε προεκλογική εκδήλωση στον Κόρνο.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι “σεβόμαστε τις επιλογές όλων των πολιτών και αυτών που μας στηρίζουν και αυτών που δεν μας στηρίζουν”, επαναλαμβάνοντας ότι η πρώτη πολιτική του πράξη σε περίπτωση που ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του είναι η σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής.

«Μέσα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια θα είμαστε πιο ωφέλιμοι για τη χώρα μας» σημείωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χώρας είναι το ανθρώπινο της δυναμικό.

Ο κ. Χριστοδουλίδης απηύθυνε έκκληση για εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία για να εξασφαλιστεί ισχυρή λαϊκή εντολή για την επόμενη διακυβέρνηση, η οποία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του συνόλου της κοινωνίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.