Τ/κ περιουσίες: Διέρρευσαν τα ονόματα των 27 υπαλλήλων/μελών και συγγενών τους που κατέχουν τ/κ περιουσίες

Έκπληκτος δήλωσε στον Άστρα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων για τη διαρροή στον «Πολίτη» των ονομάτων των 16 υπαλλήλων στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Υπηρεσιών και 11 μελών των Ειδικών Επιτροπών και συγγενών τους, που κατέχουν τ/κ περιουσίες.

Ο Νίκος Κέττηρος σημείωσε ότι σίγουρα θα αδικηθούν πρόσωπα και ξεκαθάρισε ότι η διαρροή πρέπει να έγινε από μέλος της Επιτροπής Προσφύγων. Τόνισε ότι ο ίδιος πήρε στα χέρια του τον κατάλογο την περασμένη Παρασκευή και τον κράτησε κλειστό μέχρι χθες Τρίτη που τον έδωσε και στα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής Προσφύγων, όπου συζητήθηκε ο τρόπος χειρισμού του όλου θέματος.

Σημείωσε πάντως ότι υπάρχουν 2-3 εξόφθαλμες περιπτώσεις που χρήζουν διερεύνησης, σε ότι αφορά την έκταση της τ/κ περιουσίας που κατέχουν καθώς και το χρόνο που την απέκτησαν. Πρόσθεσε την ίδια ώρα ότι υπάρχουν περιπτώσεις που θα αδικηθούν αν μπουν όλες οι υποθέσεις στο ίδιο τσουβάλι.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Τρίτη ο κατάλογος θα συζητηθεί στην Επιτροπή Προσφύγων στην παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, του εκπροσώπου της Νομικής Υπηρεσίας, και του Γενικού Ελεγκτή.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy