Τα δύσκολα έρχονται…

Η κυπριακή κυβέρνηση πανηγυρίζει γιατί αιτείται και εξασφαλίζει χρηματοδότηση εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΕκείνο, όμως, που δεν μας είπε η κυβέρνηση είναι το συνολικό ποσό των δανείων, που έχουν διοχετευθεί όλα αυτά τα χρήματα και ποιο είναι το αποτέλεσμα, αλλά και πότε και πώς θα αποπληρωθούν όλα αυτά τα δάνεια.

Η Κύπρος διαθέτει το υψηλότερο χρέος από όλες τις χώρες της ΕΕ και έχουμε και μια κυβέρνηση που νοιάζεται μόνο για τους λίγους και προνομιούχους, οπότε δικαιολογημένα ανησυχούμε. Πάνω στη ράχη του κοσμάκη η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ κάνει προεκλογική για τις βουλευτικές εκλογές, ενώ ο τελικός λογαριασμός θα χρεωθεί στους φορολογούμενους πολίτες.

Οι κυβερνώντες κάνουν πανηγύρια με ξένα κόλλυβα, αφού οι δικές τους οικονομικές πολιτικές για στήριξη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της πραγματικής οικονομίας, έχουν αποτύχει.

Πηγαίνοντας στις 30 Μαΐου στις κάλπες οι πολίτες θα πρέπει να ξέρουν ότι με αυτή την κυβέρνηση στην εξουσία, έρχονται δυσκολότερες ημέρες…

Κοκονής

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei