Τα έκαναν γυαλιά καρφιά την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου δύο κρατούμενοιΓυαλιά καρφιά τα έκανα δύο κρατούμενοι μέσα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου που μεταφέρθηκαν εκεί για να τεθούν υπό κράτηση σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής κλοπιμαίας περιουσίας.

Πρόκειται για 35χρονο Κύπριο και 32χρονο ομογενή, κάτοικο Πάφου, οι οποίοι τα έσπασαν όλα στα κρατητήρια, ενώ επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς που επενέβησαν για να τους σταματήσουν.

Το σκηνικό διαδραματίσθηκε το βράδυ της Δευτέρας, μετά τη σύλληψη τους δυνάμει δικαστικού εντάλματος σε χώρο διαμονής τους.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που πιστεύεται ότι αποτελούν κλαπείσα περιουσία και για τους οποίους οι δύο σύμφωνα με την Αστυνομία δεν ήταν σε θέση να παρέχουν επαρκείς εξηγήσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Φιλεύθερος, κατά τη μεταφορά τους στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου για να τεθούν υπό κράτηση προς διερεύνηση της υπόθεσης, οι δύο ύποπτοι βγήκαν εκτός εαυτού και άρχισαν να σπάνε τα πάντα στον χώρο των κρατητηρίων όπου είχαν μεταφερθεί στο μεταξύ.

Ο 35χρονος και ο 32χρονος έσπασαν το ψευδοτάβανο της στέγης, έσπασαν τζάμια, προκάλεσαν ζημιές σε τοίχους και εξοπλισμό, ενώ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που επενέβησαν για να σταματήσουν τις καταστροφές, πριν τελικά οι δύο ακινητοποιηθούν και από άλλα μέλη της δύναμης που προσέτρεξαν σε βοήθεια.

Οι δύο τέθηκαν τελικά υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να προσαχθούν στο δικαστήριο και για τις πρωτοφανείς ζημιές που προκάλεσαν εντός αστυνομικού σταθμού.