Τα έκανε και πάλι θάλασσα!Δε μας φθάνουν όλα τα κακά και ανάποδα που διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα δημιουργούνται και άλλα. Εξωφρενικά. Όπως το σημερινό.

Ένας παιδαριώδης-για να μην πούμε κάτι πιο βαρύ – χειρισμός από τον διαιτητή Γιώργο Νικολάου, που τα κάνει μαντάρα παντού και συνεχώς, θυμάστε τι έγινε στο ματς ΑΕΚ- Ομόνοια στη Λάρνακα, και ένα πρόβλημα που όφειλαν να είχαν ελέγξει οι αρμόδιοι, έφεραν τη διακοπή του αγώνα Πάφος – Απόλλωνα που παίχτηκε «Στέλιος Κυριακίδης »για ενενήντα δευτερόλεπτα. 


Ο έμπειρος διαιτητής ενώ το πρόβλημα με τον φωτισμό υπήρχε από πριν σφύριξε την έναρξη του αγώνα δεν το πρόσεξε και το ματς άρχισε κανονικά.

Στην πρώτη φάση που η μπάλα πήγε στο… προβληματικό σημείο του γηπέδου, ο Γιώργος Νικολάου το αντιλήφθηκε και αποφάσισε να  διακόψει το ματς, ρωτώντας τους αρμόδιους του γηπέδου αν μπορεί να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Αφού έγιναν κάποιες προσπάθειες, τίποτα δεν έγινε και αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα.

«Ο διαιτητής μας ενημέρωσε ότι το παιχνίδι διακόπτεται λόγω μη επαρκούς φωτισμού. Όταν πήγε η μπάλα στη δεξιά πλευρά του γηπέδου διαπίστωσε ότι ο φωτισμός ήταν μη επαρκής. Δεν είχε διαπιστώσει νωρίτερα ότι υπήρχε πρόβλημα με τον φωτισμό». Αυτά δήλωσε στη Cablenet εκ μέρους της ΑΕΠάφου ο Πλουτής Αβραάμ, που στη  ουσία …κάρφωσε το διαιτητή.

Ο χειρισμός από το διαιτητή ήταν της πλάκας ενώ κανένας από τη διαιτητική ομάδα δεν εντόπισε τίποτα πράγμα. Χειρισμός που ταλαιπώρησε δεκάδες ανθρώπους και πρώτα τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων.

Σύμφωνα με την προκήρυξη όταν παιχνίδι διακόπτεται όχι εξ υπαιτιότητας κάποιας ομάδας, το παιχνίδι θα συνεχιστεί άλλη μέρα από το λεπτό που διακόπηκε με το φύλλο αγώνα.

Π.
.