Τα έβαλε με Αμμοχωστιανούς άλλων πόλεων που δεν ψήφισαν Βασίλειο ο Δήμαρχος Παραλιμνίου

«Ο Μητροπολιτης μας κ.Βασίλειος έμεινε εκτός του τριπρόσωπου. Του έλειπαν 6.000 ψήφοι. Γνώριζαν οι πάντες ότι αν ήταν στο τριπρόσωπο θα ήταν ο νέος Αρχιεπίσκοπος, ως ο άνθρωπος της συναίνεσης, της νηφαλιότητας και των ισορροπιών. Έπρεπε να μείνει ΕΞΩ. Τα κατάφεραν», έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα ο Δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, ο οποίος τα έβαλε με τους Αμμοχωστιανούς άλλων επαρχιών που δεν ψήφισαν τον Μητροπολίτη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειο.

Η ανάρτηση του κ. Πυρίλλη:

Η Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχωστου τον στήριξε με 80%. Ανάμενε και πίστευε στην στήριξη των απανταχού Αμμοχωστιανών. Πίστευε πως θα στήριζαν την ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ. ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΗ.

Λίγοι, πολύ λίγοι…….. συνεχίζουν να πιστεύουν. Αυτούς τους ευχαριστούμε.

Πανιερώτατε, πάρτε την ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ στην Λεμεσό, στην Λάρνακα, στην Λευκωσία για να μην ενοχλούνται από την παρουσία της στο Παραλίμνι. Μας απαγόρευσαν να χρησιμοποιούμε το όνομα Αμμόχωστος χωρίς την άδεια τους. Υποκλινόμαστε στους Αφέντες μας. Θα υπακούσουμε στις εντολές τους.

Από σήμερα η Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχωστου μετονομάζεται απλά σε ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ.

Μπορεί Να Είναι Εικόνα Κείμενο Που Λέει &Quot;Αμμοχωστιανοι Λεμεσου Ψηφισαν Βασιλειο 28,000 Λαρνακασ. 2,500 33,000 Λευκωσιασ 3,000 18,000 2,000&Quot;

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy