Τα έβαλε με τον Κουτσούμπα ο Μητσοτάκης για τις αποδοκιμασίες

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ενοχλήθηκε από τις εις βάρος του αποδοκιμασίες πολιτών στην κηδεία του Μίκη Θεοδωράκη και ενημέρωσε σχετικά τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Αποδοκιμασίες επιφύλασσε για τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη (δείτε ΕΔΩ) σήμερα το πλήθος έξω από την Μητρόπολη Αθηνών, που ήταν συγκεντρωμένο για το ύστατο χαίρε στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΌπως και στην είσοδο του πρωθυπουργού στον Ιερό Ναό, έτσι και στην έξοδο, ο κόσμος αποδοκίμασε έντονα φωνάζοντας συνθήματα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο ίδιος όμως ιδιαίτερα εκνευρισμένος φαίνεται να θεώρησε τον Γραμματέα του ΚΚΕ ως υποκινητή των διαμαρτυριών και γι’ αυτό φέρεται να του ζήτησε εξηγήσεις σε έντονο ύφος.

Μάλιστα, όταν οι πολιτικοί αρχηγοί βγήκαν έξω από τη Μητρόπολη Αθηνών για να χειροκροτήσουν τον Μίκη Θεοδωράκη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρώτησε τον Δημήτρη Κουτσούμπα αν «Έφερε όλους αυτούς να τον βρίζουν».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, φανερά έκπληκτος, φέρεται να απάντησε: «Τι ανοησίες είναι αυτές; Εγώ φταίω που σε βρίζει ο κόσμος;».

Πηγή: www.rosa.gr

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei