Τα καταστήματα Travel Stories & Beauty Bar στηρίζουν την EUROPA DONNA

Όπως κάθε χρόνο τον μήνα Οκτώβριο, η MPM IMPORTS LTD η ιδιοκτήτρια εταιρεία των καταστημάτων Beauty Bar & Travel Stories μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής της Κοινωνικής Ευθύνης ενώνει τις δυνάμεις της με τη EUROPA DONNA Κύπρου και μαζί ενισχύουν την προσπάθεια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας οποιοδήποτε ροζ μπουκάλι 24bottles – τα κομψά, ιταλικά μπουκάλια που διατηρούν το ρόφημα παγωμένο ή ζεστό, 24 και 12 ώρες αντίστοιχα – εισφέρετε 15€ για την ενίσχυση των δράσεων της EUROPA DONNA Κύπρου. Τα 24bottles θα τα βρείτε στα καταστήματα Travel Stories σε My Mall, Nicosia Mall, Mall of Cyprus και Metropolis Mall.

Παράλληλα μέσα στα πλαίσια της εκστρατείας, στα καταστήματα καλλυντικών Beauty Bar σε όλη την Κύπρο θα διατίθενται ενημερωτικά φυλλάδια με χρήσιμες πληροφορίες που σκοπό έχουν την ενημέρωση για έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη.

Η Europa Donna Κύπρου, είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που στοχεύει στην παροχή υπηρεσιών και στήριξης, σε γυναίκες και άνδρες ασθενείς, με καρκίνο του μαστού. Δραστηριοποιείται τόσο σε θέματα ενημέρωσης, πρόληψης και υποστήριξης, όσο και σε θέματα προώθησης των δικαιωμάτων των ασθενών, στα διάφορα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Η καθιερωμένη Πορεία της EUROPA DONNA Κύπρου με τις Ροζ Φιγούρες θα γίνει φέτος στις 8/10 στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.