Τα «πικρά γλυτζιά» των δημοσκοπήσεων προσπαθεί να κάνει ο Αβέρωφ

Στο ΑΚΕΛ δεν έχει συζητηθεί ακόμα το θέμα των προεδρικών εκλογών

 

Μια σίγουρη από τώρα απόφαση είναι ότι ο ΔΗΣΥ θα έχει τον δικό του υποψήφιο, επανέλαβε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, προσθέτοντας ότι «έχουμε πολύ χρόνο για τις προεδρικές εκλογές».


Σε δηλώσεις του στο περιθώριο επίσκεψής του στο λιμάνι της Λάρνακας και κληθείς να σχολιάσει τα διάφορα σενάρια που αναπτύσσονται για τις προεδρικές εκλογές, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ προσπάθησε να κάνει τα «πικρά γλυτζιά» σε σχέση με τη δημοσκόπηση τής «Κ» που τον παρουσιάζει πιο κάτω από τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως προς την «καταλληλότητα» να αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας. Σεβόμαστε, είπε ο κ. Νεοφύτου τους δημοσκόπους, τη δουλειά τους κάνουν, να βγάζουν φωτογραφίες της στιγμής. «Αυτά τα πράγματα έχω πει ως ΔΗΣΥ, θα τα δούμε την ώρα που πρέπει», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με τη σεναριολογία των προεδρικών εκλογών ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Στ. Στεφάνου επανέλαβε και χθες ότι τα όσα ακούγονται «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα με την έννοια ότι το ΑΚΕΛ δεν έχει ακόμα συζητήσει στα Σώματα του κόμματος». Πρόσθεσε πως «όταν και εφόσον συζητήσουμε θα είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα πράγματα».

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.