Τα προβλήματα των αστικών ταξί Λευκωσίας τέθηκαν ενώπιον του Υπουργού ΜεταφορώνΣυνάντηση είχε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκαν ενώπιόν του τα προβλήματα που επέφερε η κρίση με τον κορωνοϊό στον κλάδο των ταξί, προσθέτοντας επιπλέον βάρος στους επαγγελματίες οδηγούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου, η συνάντηση διεξήχθη σε καλό κλίμα με αποτέλεσμα την αμοιβαία κατανόηση λόγω της έκτακτης κατάστασης, την οποία βιώνουμε.

«Τέθηκαν οι προβληματισμοί ενώπιον του Υπουργού, ο οποίος με τη σειρά του ανέλαβε να τα προωθήσει στους συναδέλφους Υπουργούς, όπως και ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου, Τα διεκδικούμενα και προβληματισμοί μας είναι στα εντός πλαίσια που ήδη έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση σαν μέτρα στήριξης της οικονομίας, τουρισμού και επανεκκίνησης της πραγματικής οικονομίας και αφορούν μεταξύ άλλων, τα Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας, Υφ. Τουρισμού και άλλους κρατικούς φορείς», αναφέρει ο Σύνδεσμος.