Τα βρίσκουν… μπαστούνια οι Μαλαισιανοί στο ψάξιμο για τον εντοπισμό του Τζο Λόου

Πολύ δύσκολο φαίνεται να είναι το έργο των αρχών της Μαλαισίας για επιστροφή του «συμπατριώτη» μας Τζο Λόου στην χώρα με σκοπό να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για το σκάνδαλο με την εταιρεία 1Malaysia Development Bhd (1MDB).

Οι Μαλαισιανές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Λόου, ο οποίος όπως σημειώνουν δεν αποκλείεται να προέβη σε πλαστικές εγχειρήσεις και να κρύβεται σε εξωτικά και απομακρυσμένα νησιά.


Ένας από τους τρόπους για να φτάσουν κοντά στον καταζητούμενο είναι να προσεγγίσουν και την οικογένεια του, με τον πατέρα του Λόου να είναι και αυτός κατηγορούμενος και να τον αναζητούν στη Μαλαισία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πάει η Μαλαισία σε πόλεμο διαμήνυσε ο πρωθυπουργός της χώρας, Mahathir Mohamad, ο οποίος τόνισε ότι η χώρα του μπορεί να το κάνει αυτό, αλλά χάσει…

Ο Πρωθυπουργός της Μαλαισίας πρόσθεσε επίσης έφθασαν κοντά τους πληροφορίες ότι ο top καταζητούμενος είναι κάτοχος πολλών διαβατηρίων εκτός από το Κυπριακό, με τη βοήθεια που δίνεται όμως στη χώρα του για τον εντοπισμό του να είναι μηδαμινής…

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.