Ταϊλάνδη: Οδηγός έκανε στάση για να πάει τουαλέτα και φεύγοντας ξέχασε τη γυναίκα του

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένας οδηγός από την Ταϊλάνδη.


Ο Boontom Chaimoon, όπως ονομάζεται, έκανε στάση για τουαλέτα και ξέχασε να πάρει τη γυναίκα του φεύγοντας. Σαν αποτέλεσμα, εκείνη περπάτησε πάνω από 20 χιλιόμετρα, για να ζητήσει βοήθεια.

«Πίστευα πως η γυναίκα μου βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα», δήλωσε ο Boontom και της ζήτησε συγγνώμη.

Όλα έγιναν ανήμερα των Χριστουγέννων, όταν το ζευγάρι ήταν καθ’ οδόν για το χωριό του άνδρα, προκειμένου να περάσουν τις γιορτές οικογενειακά.

Κάποια στιγμή ο οδηγός χρειάστηκε να πάει τουαλέτα και στάθμευσε το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Η γυναίκα είχε πόνους στην κοιλιά της και κατέβηκε και αυτή από το αμάξι. Ωστόσο, όταν ο σύζυγός της επέστρεψε έβαλε μπρος και έφυγε χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει ότι η αγαπημένη του απουσίαζε.


Όταν η σύζυγος επέστρεψε στο σημείο αντιλήφθηκε πως το αμάξι έλειπε. Για ώρες περίμενε στην άκρη του δρόμου, ώσπου αποφάσισε να περπατήσει μέχρι το πλησιέστερο χωριό, το οποίο βρισκόταν 20 χιλιόμετρα μακριά.

Ήταν 5:00 το πρωί όταν έφτασε στον προορισμό της και κατευθείαν πήγε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί συνάντησε άλλα εμπόδια, καθώς δεν γνώριζε τον αριθμό του συζύγου της και είχε αφήσει το δικό της κινητό στο αμάξι, το οποίο καλούσε αλλά δεν το σήκωνε κανείς.

Μετά από ώρες, ο σύζυγός της -επιτέλους- εντοπίστηκε και έσπευσε να τη συναντήσει. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησε πώς δεν αντιλήφθηκε την απουσία της απάντησε ότι νόμιζε ότι κοιμόταν στο πίσω κάθισμα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.