Τάκης Χατζηδημητρίου: Εμπιστεύομαι τον Α. Μαυρογιάννη (ηχητικό)

Οι εκλογές του Φεβρουαρίου είναι καθοριστικές κι εκεί ο καθένας θα πρέπει να μετρήσει τις ευθύνες του ανεξάρτητα αν έχει επι μέρους διαφωνίες ή παλαιότερες ιστορικές διαφωνίες, τόνισε στην εκπομπή «Ιστορικές Διαδρομές» του Άστρα 92,8 ο βετεράνος πολιτικός Τάκης Χατζηδημητρίου.

Ερωτηθείς για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, είπε ότι ο ίδιος έκανε την επιλογή του κι αυτή είναι η υποψηφιότητα του ανεξάρτητου υποψήφιου Ανδρέα Μαυρογιάννη. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «Κι εγώ έχω διαφορές με τον κ. Μαυρογιάννη για το παρελθόν αλλά πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος γνωρίζει το κυπριακό, είναι διανοούμενος που μπορώ να τον εμπιστευθώ, έχει εγκυρότητα στο διεθνή χώρο, κι αυτό το γνωρίζω προσωπικά από τις δικές μου επαφές στο διεθνή χώρο και πιστεύω ότι μπορεί να προσφέρει θετικές υπηρεσίες».

 

Ο Τάκης Χατζηδηµητρίου Είναι Υπόδειγµα Πολιτικού Που Δεν Έβαλε Υπεράνω Το  Προσωπικό Του Συµφέρον

Ο κ. Χατζηδημητρίου πρόσθεσε ότι πορευόμαστε εναντίον της ηττοπάθειας και της κατοχής και διερωτάται κανείς, εάν μέσα στο σκοτάδι που ζούμε μπορεί να γίνει κάτι.

Είναι δυνατόν να οικοδομήσουμε ένα διαφορετικό αύριο, είπε και πρόσθεσε πως οτιδήποτε το θετικό κάνουμε σήμερα, η παραμικρή σχέση με τους τ/κύπριους, είναι ένα φωτάκι που οδηγεί σε ένα καλύτερο αύριο. Ο καθένας από το χώρο του και στον τομέα του χώρου του, κατέληξε, πρέπει να εργαστεί θετικά στην οικοδόμηση του αύριο, βήμα με βήμα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.